середа, 13 лютого 2019 р.

Міжнародний день дарування книг – це на 100% добровільна ініціатива направлена на підвищення інтересу і доступу до книг як дітей так і дорослих.  Мета заходу - надихнути людей по всьому світу подарувати книгу – бібліотеці, другу, членам родини.
Саме до цього дня бібліотека НВК оголошує  доброчинну акцію
«Подаруй  бібліотеці  книгу!»
До акції залучаються учні 1-11 класів та педагогічний колектив. Тож звертаємось до Вас з проханням , якщо маєте вдома книги, які вже прочитали і не користуєтесь ними – подаруйте їх нашій бібліотеці!

Ми впевнені, якщо  цю добру справу зробить кожен, багатшим стане наш бібліотечний фонд, а подаровані книги прочитають інші!  
14 ЛЮТОГО   -  МІЖНАРОДНИЙ  ДЕНЬ   ДАРУВАННЯ   КНИГ
З  2012 року 14 лютого відзначається свято – Міжнародний день дарування книги.
Це один з наймолодших свят в календарі, об'єднує всіх, хто дарує книги дітям і вчить їх любові до читання.  За три роки свого існування ініціатива отримала підтримку в усьому світі та продовжує знаходити нових ентузіастів і учасників.

Просуванню свята сприяла підтримка відомих авторів, блогерів та дитячих письменників.
З кожним роком все більше книжок, як уже читаних, так і зовсім нових, вирушає в дорогу в усі куточки світу.  Неймовірно, але сьогодні багатьом дітям книги малодоступні з найрізноманітніших причин.
Шановні наші читачі, пропонуємо Вам три простих способи відсвяткувати Міжнародний день дарування книг:
1. Подаруйте власну книгу бібліотеці , другу або члену сім'ї.
2. Залучайте до цього свята друзів, у т.ч. і через соціальні мережі.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Конкурсний вибір підручників з  історії України та Всесвітньої історії  для 11 класу         Відповідно до Порядку проведення конкурсного ...